söndag 20 juni 2010

Lillsemester i Bohuslän

Vi tillbringade en helg med att utforska lite mer utav vår svenska västkust.
Jag tycker att det är väldigt fint lite längre norrut. På något sätt är det så olikt hur det ser ut här hemma. Bergen är kala, inte helt granklädda som de är här. Och de olika byarna är ju fruktansvärt gulliga på många sätt.
Vi hyrde en stuga i Dingle av ett väldigt trevligt par. Helt perfekt för oss. En liten trädgård, grill, mysig stuga och lagom stort. Och så dyrt blev det inte heller. 500kr natten är ju helt överkomligt.


Första turen gick till Bovallstrand där vi klättrade upp på ett berg och tittade på utsikten. De höll på att bygga massa nya hus där nedanför och jag var bara tvungen att ta en bild på dessa murar som de byggt upp innan husen är på plats. De är byggda av sprängstenen från berget där de byggde... Jätte fräckt tycker jag. Även om jag hade lite funderingar på om de hade tänkt på snöröjningen i planeringen. Lite skarpa svängar och lite dåligt med plats att lägga upp snön. Men det har de väl haft med i planeringen kan jag väl tro... Arbetsskadad.. Näää det kan jag inte tro... ???!!!
Här sitter Lucas och Janne och blickar ut över havet.



Lucas stortrivs med denna utflykten, Lugnt och stilla och massa natur och äventyr.


Bovallstrand från högre höjd....



Underbart!!!!!!!!!!!!!!


Denna båt såg vi långt bort i fjärran och efter lite redigering i datorn så kan man ju till och med se att det sitter folk i båten som bara var en liten prick på orginalbilden... Jooo. Jag är nöjd med min kamera... =)



Spegelblankt var vattnet de stunder som solen besökte himlen...


På kvällen fick vi bättre väder... Så pass bra så vi kunde grilla...


Lucas lyckohopp över vitsipporna vid stugan...


Det här får vi göra om igen mamma!!!!!

Och mamma håller helt klart med...

Andra ställen vi besökte var:
Smögen
Hunnebostrand
Grundsund
Lysekil
Hamburgsund mfl.


1 kommentar:

Lina sa...

Härliga bilder! kram.