måndag 14 februari 2011

MC-mässan




Cirkus Spektakulär

Det var väldigt mycket folk som ville se detta spektakel och vi fick hålla till godo med ståplatser. Ljudet var rätt högt från Live-bandet och motorcyklarna som hoppade över den stackars utsatta orkestern. Det gick dock bra, hade hunnit bli lite fundersam på hur det skulle sluta efter att han med den gröna stora motorcykeln på bilden drattat omkull och glidit in i planket som stod strax framför oss vid ståplatserna. Han klarade sig utan skador och motorcykeln också för sen fortsatte han som inget hänt.


Motorcykeltest

Alla förutom Lucas som var fotograf var sugna på att provsitta motorcyklarna och fyrhjulingarna, inkl Nalle. Om jag någon gång skulle vilja ha en motorcykel skulle det få bli en sån med stort högt styre, vilket dock sannolikt inte kommer ske någonsin.

Evelina var på spexhumör och tror nog själv att hon vann nån slags Endurotävling eller nåt. Nalle och Albin skulle troligtvis välja en fyrhjuling eller en orange cross...


I love Can-Am

Can-Am var nog barnens favoritmärke, tror att varenda fordon provades. Blev inte sämre av att de fick varsin bricka där bildtexten stod på. Kul var det och får tacka min kusins man på Eurobiker så mycket för biljetterna... Uppskattades verkligen.


Denna motorcykel hade visst stått ute en natt... Då blir det såhär!

2 kommentarer:

Anonym sa...

En stor kram till dig Janne som tar med barnen på sånt spännande och roligt!!...även om ingen eller andra ville följa med till att börja med! Fräcka bilder tagna av en bra fotograf. Jag och Roland var på båtmässan förra veckan men jag mesade och trodde inte att man fick ta kort därinne....synd för det var första gången Roland var på detta och då ska vi ni veta att han har ett BRINNANDE intresse av båtar. Undra vem som hade roligast bland motorcyklarna...Nalle eller ni andra? Kram från mig. Annika.

Janne sa...

Tack! Japp, mässor är skoj... Och vi tog redigt med kort som kanske märks. :-)