lördag 28 augusti 2010

Konserten i Långholmsparken



Ja det gick bra med hotellet trots lite tjöt med en otäck receptionist... Hon var nog inte så farlig egentligen, men ändå rätt läskig på nåt sätt. Vi fick i a f bo på vårt betalade rum till slut utan voucher, visum, pass, grönt kort m m.


Men som någon fin människa nämnt i ett tidigare inlägg så började det då regna, och det ganska kraftigt när vi skulle promenera till konserten. Efter små frågetecken kring riktning togs ett beslut att ta en taxi. Chauffören tog en liten omväg, men det var helt ok eftersom det då i princip hann sluta regna tills när vi kom fram. Zelmani avnjöts i smått duggregn under ett träd med lite mat o öl för vissa o cola som dricka för andra. Laleh o Winnerbäck fick köra sin grej utan regn. Winnerbäck avslutade visserligen med ett saftigt fyrverkeri av både blixtar, ösregn och fina riktiga fyrverkipjäser... Promenaden hem till hotellet var väldigt mysig trots regnet. Blev bl a ett kaffestopp vid datorn på seven-eleven (som för övrigt hade öppet efter elva). Hitta.se var sidan som besöktes, sen var det inga problem att orientera sig till hotellet... :-)




Kvällens musikaliska och känslomässiga topp: För dig - Lars Winnerbäck




5 kommentarer:

Emeli sa...

Det är ju inte alls jag som lagt in detta.... Men jag kan ta åt mig äran. Håller iaf. med om innehållet. =)

Lina sa...

Hum... trodde faktiskt att det var du som skrivit... lite i din stil... vem drack cola? Börjar fundera.... Kul att bloggen lever igen... den lever lite väl snabbt bara, hinner inte riktigt med! Tidsbrist... hum... nu ska jag förbereda middagen så vi kan åka till Anette när Klara vaknar och plocka rabarber och avundas hennes fina hus en stund! :( Kram från oss till er, några av oss ses på fredag! Gissar att vi dyker upp strax före 12! Ska hinna "rytmika" i Sickla först på morgonen! :)

Lina sa...

Var tvungen att läsa en gång till. Tjöt...?? så säger man väl inte här uppe... har göteborgskan smittat av sig...

Janne sa...

Kan nog vara så att det har smittat lite... Men försöker väl också skriva så att alla ska förstå. :-)

Lina sa...

Hum... tur för mig... ;-)